ANNA YPMA

 

Onlangs ben ik afgestudeerd als Vormgever - Interieurontwerper aan Minerva, 

kunstacademie te Groningen. Van jongs af aan ben ik gefascineerd in verschillende vormen van vormgeving, vooral in interieur-, architectuur- en productontwerp. Het meeste wat me fascineert is, met een luisterend oor en in samenspraak, creatieve ontwerpen creëren voor anderen. Daarbij hou ik erg van samenwerken en sta ik open voor feedback. Door hiervoor open te staan en in contact te blijven probeer ik tot een passend ontwerp te komen! 

 

Anna Ypma Vormgeving & Interieurontwerp

Met een luisterend oor goed na gaan wat de wensen en stijlen zijn is een eigenschap van mijn manier van ontwerpen. In mijn vormgeving, op het gebied van Product, Interieur en Grafisch ontwerp, is functionaliteit een belangrijk kenmerk. Vandaar dat er goed gekeken wordt waar het product/interieur voor gebruikt gaat worden en welke eisen belangrijk zijn. Daarnaast is eenvoud een eigenschap die terug te vinden is in mijn inspiratie en ontwerpen. Modern met een vleugje industrieel en minimalisme zijn stijlen die als invloed gelden en terug te zien zijn. 

Graag kom ik in contact met je en wil ik je leren kennen. In de gesprekken hoop ik met een luisterend oor jou stijl/wens te ontdekken. Zo creëren we samen een concept/stijl en hoop ik dit te kunnen vertalen in een passend ontwerp! 

Anna Ypma

 

VORMGEVING

INTERIEUR ONTWERP